Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Свіжа верстка: плани українських видавництв на 2017-й рік
Юлія Клебан, Читомо
 
2017 рік вже повноцінно перейняв права свого попередника, а це означає, що ялинкові прикраси давно сховали, кутю доїли та взялися до роботи. Українські видавці – не виняток. Вони вже активно працюють над книжковими новинками, купують права на переклади та вишукують свіжі рукописи українських майстрів слова. А в перерві між одним та другим видавці відкрили Читомо свої таємничі плани на прийдешній рік – а ми тепер радо ділимося ними з вами. Отож пишіть списки та готуйте гаманці!
 
ВИДАВНИЦТВО СТАРОГО ЛЕВА
 
Керівниця відділу маркетингу «Видавництва Старого Лева» Оксана Зьобро розповіла про плани на 2017 видавничий рік: «Наступного року видамо Гемінґвея. Це – дуже важливий крок для нас, адже це буде перше в Україні видання його творів. Розпочнемо з The Sun Also Rises. Також потішимо читачів книжкою «Коханець леді Чаттерлей» Девіда Герберта Лоуренса з ілюстраціями творчої майстерні «Аґрафка» та у перекладі Соломії Павличко. Серед перекладної дорослої художньої прози будуть такі імена як Матіас Енар, Салман Рушді, Арундаті Рой, Халед Госейні, Сол Беллоу, Туве Янссон… До речі, вийде наступного року і нова книжка Генрі Марша. Варто чекати на неймовірно сильний і неочікуваний роман від Наталки Сняданко».
 
Видання роману «Коханець леді Чаттерлей» з ілюстраціями  творчої майстерні «Аґрафка»,
опубліковане іспансько-мексиканським видавництвом Editorial Sexto Piso España
 
У планах «Видавництва Старого Лева» на 2017 рік – вихід чотирьох книг Террі Пратчетта: «The Colour of Magic» (з підциклу «Рінсвінд»), «Equal Rites» (з підциклу «Відьми»), «Mort» (з підциклу «Смерть») та «The Truth» (поза підциклами). Перша книжка Пратчетта українською вийде у вересні. Оформлюватиме всю серію книг Творча майстерня «Аґрафка» (Романа Романишин та Андрій Лесів).
 
Цікавих книжок для дітей буде не менше, ніж для дорослих –  продовження «36 і 6 котів» Галини Вдовиченко, «Хто проти суперкрутих» Аудгільд Сульберґ, «Джорджа» Люсі та Стівена Гокінґів, новинка від Джеремі Стронґа, «Родинна абетка» Мар’яни Савки, «Хто росте у саду» Катерини Міхаліциної, «Армстронг» Торбена Кульмана. А ще у березні вийде продовження нашої серії родинно-мистецької серії – «Шевченко від А до Я» (текст написав Леонід Ушкалов, а проілюструвала Анастасія Стефурак)».
 
Повний текст - у джерелі
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage