Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Світу потрібен твій роман!»: стартує всесвітній письменницький марафон
19-й рік поспіль, 1 листопада у світі стартує місяць написання роману. У його рамках і професіонали, і письменники-початківці мають лише 30 днів, щоб створити повноцінний твір на 50 тисяч слів. Перемагає кожен, хто досягне мети до кінця доби 30 листопада. Давно мріяли написати власний роман, але не наважувались? Ось вам чудова нагода випробувати сили ;)
 
NaNoWriMo (National Novel Writing Month) – це спроба по-новому спонукати письменників до творчості. За місяць кожен з учасників повинен створити роман обсягом понад 50 тисяч слів, але у жанрах чи у мовах написання організатори авторів не обмежують. За задумом, марафон має допомогти письменникам напрацювати стабільність, гнучкість й терпіння у роботі з текстом.
 
Вперше проект стартував з ініціативи американського автора Кріса Баті у липні 1999 року. Тоді до нього приєднався ще 21 письменник із Сан-Франциско. У минулому році до NaNoWriMo долучилося майже 385 тисяч учасників з шести континентів. З них понад 34 тисячі досягнули мети. Цьогоріч організатори марафону очікують залучити до проекту чотириста тисяч осіб. Наразі до марафону уже долучилися тисячі авторів з усього світу, серед яких і 168 українців.
 
Умови участі - на сайті організаторів.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage