Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Світовий бестселер «Сім звичок високоефективних підлітків» презентували у Львові
У рамках ХХІІ Форуму видавців у «Книгарні Є» відбулася презентація-практикум книги Шона Кові «Сім звичок високоефективних підлітків», яка вийшла у «Видавництві Старого Лева».  Про видання та автора говорили тренер з особистісного розвитку Арета Белякова та представник ВСЛ Олена Гутик.
 
Цю книгу вже встигли оцінити підлітки по всьому світу – на сьогодні твір Шона Кові перекладений більш ніж 30-ма мовами. Під час презентації говорили про проблеми, з якими найчастіше стикаються підлітки, про невизначеність, сумніви та спокуси цього віку й те, як Кові радить обходити усі ці «гострі кути».   «У багатьох ситуаціях потрібно робити вибір, і головне, щоб цей вибір був вірним, - говорить Арета Белякова. - У різних обставинах підліток залишається сам на сам, і мусить робити вибір самостійно. Саме у таких моментах і стане в нагоді ця книга».
 
Тренер наголосила на тому, що для підлітка дуже важливо, щоб батьки були поруч, але вже не тримали за руку. Також потрібно не забувати, що діти змальовують модель поведінки з дорослих. Тому завжди варто замислюватись не тільки над поведінкою своєї дитини, а й над своєю також. Часто буває, коли підлітки не готові до розмови з батьками, тоді батькам потрібно бути емпатичними слухачами. «Емпатичне слухання – це коли ми слухаємо вухами, очима і серцем. Тільки так можна досягти певного порозуміння», - запевняє Арета Белякова. 
 
Бути активним, бачити кінцевий результат, планувати, вміти слухати інших, накопичувати знання та вміти користуватися ними тощо – ці навички є важливими не тільки для підлітків, але й для дорослих. З цим твердженням погодились як батьки, так і присутні школярі. Зрозуміло, що усі ці речі з’являються не в один момент, а як результат довгої та уважної роботи над собою. А допомогти у цій роботі може книга Шона Кові. «Я сподіваюсь, що книжка «Сім звичок високоефективних підлітків» змінить чиєсь життя на краще, а комусь допоможе уникнути багатьох прикрих помилок у майбутньому», - підсумувала Арета Белякова. 
 
Тетяна Чучман
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage