Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«"Світлий Шлях": історія одного концтабору» Станіслава Асєєва – серед переможців конкурсу Book Pitch!
Стали відомі переможці другого Book Pitch – конкурсу, який проводять Книжковий Арсенал та Одеський міжнародний кінофестиваль і що має на меті знайти сучасні українські книжки для екранізації.
 
Серед переможців – Станіслав Асєєв, який виборов зйомку промоційного відео книги «"Світлий Шлях": історія одного концтабору» від Книжкового Арсеналу.
 
На сторінках книги автор розповідає про своє перебування у полоні проросійських сил в окупованому Донецьку, куди він потрапив за сфабрикованими звинуваченнями «у шпигунстві» у травні 2017 року та був звільнений 29 грудня 2019 року в межах обміну полоненими. Книга розкриває неприховану правду про полон, який стирає межі між людськими почуттями, про життя, яке вирує на сусідній вулиці, про тортури, які стають буденністю, а також про людську жорстокість, яка не має меж. Історія, написана Станіславом Асєєвим, шокує не лише своїм змістом: події, описані автором, відбуваються зовсім поряд – в підвалах окупованого Донецька у наші дні.
 
Переможці конкурсу отримали призи від Книжкового Арсеналу та ОМКФ, а також нагоду представити свій твір найкращим українським продюсерам і режисерам.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage