Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Стильним може бути кожен!
Цю просту істину зрозуміли усі гості презентації книги Оксани Караванської «Стильна книжка для панянки», яка вийшла у «Видавництві Старого Лева». Відома дизайнерка у рамках ХХІІ Форуму видавців провела майстер-клас зі стилю біля свого ательє, де також були присутні головний редактор ВСЛ Мар’яна Савка та художник-ілюстратор «Стильної книжки…» Анастасія Стефурак.
 
Почерпнути нові знання про моду та просто отримати автографи авторів прийшло чимало юних леді зі своїми батьками. Не бракувало і маленьких джентльменів, яким новинка ВСЛ теж припала до душі. «Коли я була маленькою, мені не було кому розказати про те, що через одяг можна проявити себе, - говорила Оксана Караванська. - Тому я сама почала малювати дівчат та вигадувати для них різний одяг: у такий спосіб перевіряла, пасує їм чи ні. Полюбила цю творчість так, що стала дизайнером! За час своєї кар’єри я безліч разів бачила, які дива робить правильно підібраний одяг. А вчитися цьому треба змалку. Моя книжка стане для панянок порадником - розкриє секрети моди та стилю, навчить не загубитися в тенденціях і дизайнерських пропозиціях, а декому, можливо, навіть допоможе сформувати власний, неповторний імідж». 
Дизайнерка дала три топ-поради для панянок: пам’ятати, що кожна із них по-своєму красива, не боятися експериментувати і не забувати, що одяг грає велику роль у першому враженні, яке ми справляємо на людей.
 
«У мене в дитинстві не було такої яскравої якісної книги, – ділиться враженнями про роботу над виданням художниця Анастасія Стефурак. – Тож хотілося зробити її якомога сучаснішою та максимально наближеною до реальних модних тенденцій у світі. І, звісно, у ході роботи я встигла переглянути свій гардероб, поповнити його необхідними базовими речами».
 
На питання про те, для якого ж все-таки віку призначена «Стильна книжка для панянки», Мар’яна Савка влучно зауважила: «Справжня жінка не має віку. Уже в рочок вона – справжня леді. Так само, як і в 99 років».  
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage