Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Стрийські гостини Старого Лева
Поетеса, головний редактор «ВСЛ» Мар’яна Савка презентувала у м. Стрий свою поетичну збірку «Пора плодів і квітів», а також познайомила стриян з найсвіжішими новинками видавництва.
 
Мар’яна стала гостей місцевого радіо «Голос Стрия», в ефірі якого розповіла про те, наскільки важливим став для неї вихід у світ «Пори плодів і квітів». А також про те, що аж чотири книжки Старого Лева увійшли до довгого списку Премії «Книга року ВВС – 2013» - «Осиний мед дикий» Ірини Савки, «Хто зробить сніг» Тараса і Мар’яни Прохаськів, «Не такий» Сергія Гридіна, «Дідо-Всевідо» Олександра Гавроша. Мар’яна зауважила, що для неї як для головного редактора видавництва важливо, щоб ціни на книжки Старого Лева були демократичними і кожен міг собі дозволити придбати їх для себе чи своїх дітей.
 
Ввечері у книгарня, що на вулиці Я.Стецька, 3, відбулася зустрічі із читачами. Мар’яна читала свої вірші, новели із книги своєї мами «Осиний мед дикий», відповідала на численні запитання стриян. А цікавила гостей вечора не лише творча грань життя Савки і Старого Лева, а й практична: скільки людей працює у видавництві, про що вони мріють, чим захоплюються, як відбувається процес роботи над книжкою. Жодне із запитань читачів не залишилося без відповіді :)
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage