Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев започатковує нову серію «Школа мудрих батьків»
«Видавництво Старого Лева» започатковує нову серію – «Школа мудрих батьків». У ній виходитимуть книжки українських та іноземних авторів, присвячені вихованню дітей, догляду за ними, досвіду материнства і батьківства.
 
Відкриває серію книга «Грудне вигодовування: секрети і секретики». Над нею працювало троє авторок з Києва –  пренатальні психологи Ксенія Соловей і Миродара Єрко та лікар-педіатр Тетяна Гавриленко, які на практиці допомогли багатьом жінкам виносити здорове маля і вигодувати його грудьми. Отож, писали цю книжку спеціально для ВСЛ. Також під цей проект проводилась фотосесія. 
 
Таємниці й премудрощі успішного грудного вигодовування немовлят, викладені у цій книжці, допоможуть не одній мамі налагодити годування дитинки і не впадати у відчай, якщо щось не відразу вдається. Новітні дослідження медиків руйнують чимало стереотипів, якими можуть керуватися молоді мами, навчені бабусями та сусідками. У книжці розглядаються і складні випадки – вигодовування недоношених діток, годування малят при різноманітних хворобах, годування двійні чи трійні. Книжку можна назвати справжньою енциклопедією грудного вигодовування.
 
Другу книжку нової серії – «15 табу для матусь та татусів, або Батьківські помилки з любові до дітей» написала практичний психолог з Одеси Лариса Шрагіна. Книжка має виражений прикладний характер, конкретно говорить про речі, які зрозумілі всім батькам, написана в популярній формі.
 
Чимало запитань батьків до фахівців стосуються поганої поведінки дитини. При цьому батьки хочуть дізнатися про її причини та отримати пораду, як виправити таку поведінку, не «ламаючи» характер дитини. У «15 табу для матусь та татусів» авторка наводить багато ситуацій з життя і пояснює, як через вчинки «відчитувати» дитячу поведінку. 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage