Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Стартує програма лояльності для книжкових клубів, започаткована «Видавництвом Старого Лева». Організатори книжкових клубів (як в Україні, так і за її межами), що обирають для обговорення одну з книг Старого Лева, отримують приємний бонус: знижку на обрану книгу у розмірі 20% для всіх його учасників. Програма поширюється на паперові та електронні видання й діє у Книгарнях-кав’ярнях Старого Лева (у Львові, Києві, Одесі та Дніпрі), а також на сайті видавництва.

Як отримати знижку на книгу?

обираєте для обговорення книгу Старого Лева;

надсилаєте листа на електронну адресу ashymanska@starlev.com.ua (тема «Книжковий клуб») та повідомляєте нам назву книги, яку планують обговорювати учасники вашого книжкового клубу, й заплановану дату зустрічі;

у відповідь отримуєте промокод на знижку 20% на обрану книгу, який  можна поширити серед учасників вашого книжкового клубу.

Промокод одноразовий та припиняє свою дію у день запланованої дати зустрічі книжкового клубу, а також діє лише для учасників Спільноти Старого Лева (тобто перед покупкою книги зі знижкою потрібно зареєструватися/залогінитися на нашому сайті).

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage