Stary Lev Logo

Стартує програма лояльності для книжкових клубів, започаткована «Видавництвом Старого Лева». Організатори книжкових клубів (як в Україні, так і за її межами), що обирають для обговорення одну з книг Старого Лева, отримують приємний бонус: знижку на обрану книгу у розмірі 20% для всіх його учасників. Програма поширюється на паперові та електронні видання й діє у Книгарнях-кав’ярнях Старого Лева (у Львові, Києві, Одесі, Івано-Франківську та Дніпрі), а також на сайті видавництва.

Як отримати знижку на книгу?

обираєте для обговорення книгу Старого Лева;

надсилаєте листа на електронну адресу ashymanska@starlev.com.ua (тема «Книжковий клуб») та повідомляєте нам назву книги, яку планують обговорювати учасники вашого книжкового клубу, й заплановану дату зустрічі;

у відповідь отримуєте промокод на знижку 20% на обрану книгу, який  можна поширити серед учасників вашого книжкового клубу.

Промокод одноразовий та припиняє свою дію у день запланованої дати зустрічі книжкового клубу, а також діє лише для учасників Спільноти Старого Лева (тобто перед покупкою книги зі знижкою потрібно зареєструватися/залогінитися на нашому сайті).

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage