Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Старий Лев» видав першу повість Володимира Рутківського
У серії книг «Обережно: Дівчатка!» поповнення. Пригодницька повість від лауреата Шевченківської премії Володимира Рутківського про непересічну дівчинку Ганнусю сподобається школярам різного віку.
 
Ця повість для тих, хто не знає, що відро з колодязя можна витягти кішкою, хто не вміє відрізнити курку від квочки чи здає до металобрухту цілий бульдозер – але хто хоче відкривати нові світи, знаходити нових друзів і переконуватися в тому, що дорослих теж можна ставити в куток.
 
- Навчаючись у Москві, я познайомився з багатьма українцями, - згадує автор, - дружив зі сім’єю письменниці Ірини Ракші та відомого художника Юри Ракші. У них була чудова дівчинка Ганнуся – Аннушка. Якось так трапилося, що їм треба було поїхати у відрядження, а вона залишалась одна. Ну, я кажу – я можу допомогти, візьму її з собою на Сулу у Черкаській області, ми проведемо канікули разом, а коли ви приїдете з відрядження – відвезу додому. У нас була маса пригод усіляких. Мене, дорослого письменника, ця дівчинка повернула в мій дитячий світ. І потім сказала: “Я не знала, що дорослі такі цікаві ”. Саме про неї у 1977 році я і написав повість «Ганнуся».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage