Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев видасть роман букерівського лауреата 2017 року
Друзі, маємо для вас чудові новини! Роман американського письменника Джорджа Сондерса «Лінкольн у Бардо» («Lincoln in the Bardo»), за який автор цьогоріч здобув одну із найпрестижніших нагород в галузі літератури – Букерівську премію, - вийде українською у «Видавництві Старого Лева».
 
Книга розповідає про одну ніч з життя Авраама Лінкольна: важкий період 1862 року, коли 16-й президент США поховав свого 11-річного сина. Раніше Сондерс сказав журналу «TIME», що він не хотів писати книгу про Лінкольна, але він «був настільки захоплений історією про його сина, яку чув кілька років тому, що вхопився за неї. Я подумав про цю книгу як спосіб відтворити ту реакцію, яку мав всі ці роки тому».
 
«Форма і стиль цього абсолютно оригінального роману показують розумну та глибоку історію. Ця розповідь про переслідування і переслідуваного душами в загробному житті юного сина Авраама Лінкольна, як би це не було парадоксально, створює яскраве та жваве втілення персонажів, які населяють цей інший світ», - зазначила голова журі Букерівської премії Лола Янг.
 
Джордж Сондерс – 58-річний амриканський письменник й сценарист, чиї книги неодноразово входили до переліку бестселерів за версією «The New York Times».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage