Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев відсвяткував своє 16-річчя
У неділю, 10 грудня, у львівському клубі «!FESTrepublic» «Видавництво Старого Лева» відсвяткувало свій 16-ий день народження. Свято було наповнене різноманітними активностями: у залі відбувалися майстер-класи для дорослих і дітей, розіграші подарунків, співи й танці, інтерактивні читання і квести, ігри та аквагрим, на сцені – тривали поетичні переданрдріївські гадання та запальний концерт. Звісно, не обійшлося й без святкових знижко на усі книжки видавництва ;) А найрадіснішим подарунком для Старого Лева стали ці щирі й добрі вітальні слова від читачів, письменників, ілюстраторів, перекладачів та усіх тих, хто знає і любить видавництво багато років.
 
 
Чимало забав чекало на маленьких читачів і читачок Старого Лева. Дітлахи брали участь у квесті з Галиною Вдовиченко та дізнавались чимало цікавого про 36 і 6 котів й їхню нову детективну пригоду.
 
 
Також слухати уривки з нової книги Сашка Дерманського «Жменька тепла для мами».
 
 
І вправлялися у розпізнаванні звуків за мотивами книжки-картинки «Голосно, тихо, пошепки» творчої майстерні «Аґрафка».
 
 
А ще – виготовляли прикраси на ялинку у формі далматинців під керівництвом художниці Тетяни Цюпки та невтомно стрибали з аніматорами.
 
 
Тимчасом дорослі мали нагоду виготовити чимало різдвяних прикрас до прийдешніх свят. Разом з майстринею Іриною Бжезінською створювали шапочки-прикраси.
 
 
 
А під керівництвом Мар`яни Савки - виготовляли вітальні 3Dлистівки-янголятка, які оберігатимуть їхні домівки і серця.
 
 
 
Також чимало оздоб принесли додому гості з майстер-класу з виготовлення іграшок «Бородаті гноми», який проводили майстрині Оля Овсінська і Леся Пантєлєєва, та зі створення різдвяних віночків під керівництвом Тетяни Пилипець.
 
 
 
 
Родзинкою дорослої програми активностей стали поетичні гадання. Ворожили на своїх віршах Мар’яна Савка, Галина Крук, Володимир Бєглов, Катерина Міхаліцина, Любомир Серняк.
 
 
 
 
На завершення «!FESTrepublic» наповнився незабутньою святковою атмосферою, адже привітати Старого Лева прийшли й неймовірні гурт «Джалапіта» і Соломія Чубай.
 
 
А ще читачі, котрі запаслися до свят новинками ВСЛ, взяли участь у розіграші подарунків від Старого Лева. Тож зі свята п’ятірка переможців забрали додому новенький календар на 2018 рік, яскраву торбинку та різні смаколики :)
 
 
«Видавництво Старого Лева» дякує нашим читачам, що провели з нами цей важливий день; авторам й друзям, які підтримали нас, особлива подяка Галині Вдовиченко, Сашкові Дерманському, Тані Пилипець, Галині Крук,  Каті Міхаліциній, Тані Цюпці, Володі Бєглову, Андрію та Лесі Маслюхам, Ларисі Луговій, Анастасії Івановій, Андрію Бачинському, Оксані Сайко... Величезна подяка перекладачці, співачці та культурній менеджерці Соломії Чубай й хлопцям з гурту «Джалапіта» за неймовірні позитивні емоції і можливість пострибати, поспівати разом з вами! Дякуємо улюбленому радіо «Львівська хвиля» за підтримку і допомогу. А ще – клубу «!FESTrepublic» за те, що прийняли велику лев'ячу родину у себе ;)
 
 
Друзі, ви - чудові! Ваші привітання, теплі слова та підтримка дають нам наснаги рухатись вперед. Саме завдяки вам ми йдемо у Новий Рік з новими силами, натхненням та неймовірними враженнями!
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage