Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев провів Книжковий Гаражний Розпродаж «Потрібні люди»
У по-весняному теплу суботу, 11 жовтня, «Видавництво Старого Лева» провело Книжковий Гаражний Розпродаж «Потрібні люди», під час якого особлива увага була приділена старшому поколінню – бабусям та дідусям.
 
Для пенсіонерів діяли знижки на усі видання Старого Лева, а також купони зі знижкою 20 гривень від партнера видавництва - ГО «Форум Видавців» у рамках акції «Третій вік – задоволення від читання». Бабусі, дідусі та їхні онуки вчилися створювати справжній колаж щастя разом із засновницею арт-студії «Жовті ножиці» Катею Паньків. Тетяна Пилипець провела цікавий майстер-клас «З бабусиної скрині» та навчила дітей готувати смачнючі іменні канапки.
 
   
 
Художник та музикант, лідер гурту «ГИЧ Оркестр» Мар'ян Пирожок провів майстер-клас за мотивами книги Андрія Куркова «Маленьке левеня та львівська мишка», яку він проілюстрував для Старого Лева. А письменниця Оксана Думанська розкрила секрети родинного читання під час майстер-класу «Почитай онукам книжку».
 
«Насправді, цей суботній захід нагадував велику родинну забаву, коли всім було комфортно, - ділиться враженнями головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка. - Кожен мав для себе і час, і приємне місце, і книги, і спілкування. Була дуже тепла атмосфера. Головне, що ми отримали дуже гарних нових друзів, які, я абсолютно впевнена, наступного разу теж прийдуть до нас в гості».
 
  
 
«Саме наші бабусі і дідусі навчили нас читати, любити цей світ, розповідали нам історії, які формували наші цінності та надихали, - говорить керівник соціальних проектів та програм видавництва Вікторія Міщук. - Вони вже відбули багато зим і осеней, вони пережили голод та війни, а зараз часто залишаються наодинці зі собою вдома, в своєму мікропросторі, бо місто, люди, сучасність не пропонують їм місць для цікавого саме їм часопроведення, заходів, де було б комфортно і не було б почуття «зайвості», нема такої навіть тенденції проводити час з бабусею не вдома, і не на городі. Старий Лев плекає родинні цінності. Ми хочемо, аби всі покоління читали наші книжки, а головне – аби всі могли собі чи внукам придбати наші книжечки, розуміємо теж, що пенсія для цього надто мала. Тому такий формат Книжкового Розпродажу, коли багато бабусь та дідусів провели час з внуками, вони ще й матимуть чим їх потішити на Миколая, Різдво, чи на добру книжкову осінь».
 
За допомогу у проведенні Книжкового Гаражного Розпродажу Старий Лев дякує команді Форуму Видавців: Олександрі Коваль, Софії Коваль, Катерині Шевченко, Софії Ліщинській; радіо «Львівська хвиля» та Ірині Галевич, а також Святославу Драбчуку й Ірені Вовк та «Львівському радіо», Анастасії Гудимі, Тарасу Гаврику та програмі ЛТБ «Доброго ранку, Львове», Орисі Петришин та Молодіжній комісії УГКЦ, студентам кафедри Соціальної педагогіки УКУ, Оксані Думанській, ГО «Самопоміч», Тетяні Пилипець, Каті Паньків, Мар’яну Пирожку, Володимиру Бєглову та своїй невтомній команді!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage