Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев повернувся з «Книжкового арсеналу» з нагородою
Протягом чотирьох днів Міжнародного фестивалю «Книжковий арсенал» «Видавництво Старого Лева» презентувало свої новинки, проводило зустрічі з авторами та майстер-класи для малят. Гостями «Містечка Старого Лева» стали письменники Григорій Фалькович, Зірка Мензатюк, Роман Скиба, Леся Мовчун, художники-ілюстратори Надія Каламєєць, Володимир Штанко та сотні маленьких та дорослих читачів.
 
Подарунком для відвідувачів фестивалю став щогодинний розіграш новинок видавництва: «Дитячого кобзаря», казки Редьярда Кіплінга «Метелик, який тупнув ніжкою» та збірок віршів «Про котів та про собак» та «На каву до Львова».
 
Фото-звіт з подій можна побачити тут:
 
Старий Лев повернувся з фестивалю не з порожніми руками. Книга Гурама Петріашвілі «Казки дідуся Гурама» посіла друге місце у конкурсі «UkrainianBestBookAward», започаткованому на «Книжковому Арсеналі» Фамільною Друкарнею «HUSS» (ХАСС).Володарі 2-го та 3-го місць здобули від Мистецького Арсеналу звання почесного учасника Книжкового Арсеналу у 2013 році, а переможець - Подарунковий Сертифікат на право безплатного виробництва нової книги видавництва-переможця у Фамільній друкарні HUSS на папері MUNKEN виробництва концерну ARCTIC PAPER (детально про конкурс – на сайті «Буквоїд»).
 
Свою участь у «Книжковому арсеналі» Старий Лев закінчив концертом-презентацією видання «Дитячий кобзар». Головний редактор видавництва Мар’яна Савка, письменниця та упорядник книги Зірка Мензатюк розповіли про створення «Дитячого кобзаря» та прочитали улюблені вірші ТарасаШевченка. Для гостей «Містечка Старого Лева» співали бандурист Денис Сагіров та вокальна група «Молодички» народного фольклорно-етнографічного ансамблю ім. Володимира Нероденка «Веснянка» КНУ імені Тараса Шевченка.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage