Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев побував у «Азбуковому Королівстві Магів і Янголів»
Старий Лев завітав на V Фестиваль української дитячої книги «Азбукове Королівство Магів і Янголів», який з 16 по 19 жовтня проходив у столичному Музеї книги та друкарства.
 
У п’ятницю відбувся справжній «КОТО-БАТЛ» за мотивами книги Тетяни Щербаченко «Біла, Синя та інші». Захід провели художниця Женя Миронюк, яка намалювала ілюстрації до книжки, та Настя Музиченко, представник простору української дитячої книги «БараБука». Діток поділили на команди, і на якийсь час вони перетворилися на Кольорових Киць. І хоч це була гра, у ній ні хто не програв – усі отримали солодкі подарунки та сувеніри на згадку.
 
   
 
У цей же день взяти фестиваль на абордаж спробував пірат Кузько Кузякін зі своїми «Зубастими задачками», виданими Старим Левом. Кузько перевіряв, наскільки кмітливі зібрались на фестивалі діти, і ті мужньо пройшли випробування. Пірат був настільки вражений, що навіть поділився з дітлахами своїми скарбами – солодкими монетками-піастрами.
 
Письменниця Леся Воронина та художниця Катерина Штанко провели майстер-клас за мотивами книг про Слоника Ґудзика. Разом з дітлахами вони створювали яскравих слоників, які здатні виконувати найзаповітніші мрії дітлахів.
 
Зірка Мензатюк провела дві зустрічі з підлітками, презентувавши свої твори «Ангел Золоте Волосся» та «Як я руйнувала імперію». Зі старшими читачами зустрівся також і Сергій Гридін, автор книги «Не такий».
 
Під час фестивалю друзі Старого Лева провели цікаві майстер-класи з малювання. Так, художниця Ольга Кваша, яка створила ілюстрації до книги Євгена Гуцала «Зайці в полі варять борщ», розкрила дітлахам секрети своєї творчості. А музикант та художник Мар’ян Пирожок розповів, як народились ілюстрації до книги Андрія Куркова «Маленьке левеня і львівська мишка».
 
  
 
 
Також на фестивалі можна було зустріти Олександра Гавроша з його «Дідом-Всевідом»; Марію Морозенко, яка презентувала свою ділогію про славетного характерника Івана Сірка; Галину Малик з її книжечками для найменших; Воодимира Чернишенка, автора перекладів творів Сьюзен Кулідж, Редьярда Кіплінга та багатьох інших.
 
   
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage