Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев на Taipei International Book Exhibition
У вівторок, 6 лютого, розпочалась міжнародна книжкова виставка у місті Тайбей, столиці Китайської Республіки (Тайвань) – Taipei International Book Exhibition. Виставка належить до топових книжкових подій у Східній Азії. Місцем її проведення є Taipei World Trade Center, що розташований у самісінькому центрі мегаполісу поряд з Taipei101 – колись найвищою спорудою у світі.
 
 
«Видавництво Старого Лева» стало першим українським видавцем, що взяв стендову участь у виставці. Українські книги можна знайти у павільйоні #1 поряд із стендами британських, французьких та німецьких видавців.
 
    
 
Керівник відділу авторських прав "Видавництва Старого Лева"
Іван Федечко
 
Співпраця з тайванськими видавцями для Старого Лева розпочалась з середини минулого року. За цей час ми встигли підписати контракти про продаж ліцензій на видання 5-ти книг у Тайвані. Одна з них, «Голосно, тихо, пошепки» авторства Романи Романишин і Андрія Лесіва (Творча майстерня «Аґрафка»), стала новинкою на виставці. Книга вийшла у видавництві «Image3», що є частиною «Locus» – одного з найбільших тайванських видавничих домів.
 
 
 
Інші книги – «Зубр шукає гніздо» і «Ведмідь не хоче спати» Оксани Були та «Хто росте у парку» і «Хто росте в саду» Катерини Міхаліциної з ілюстраціями Оксани Були – вийдуть в іншому видавництві у березні та квітні відповідно.
 
 
Виставка триватиме до неділі включно. Сподіватимемось, що й решта книг, представлених на виставці, сподобаються редакторам та агентам із цього невеликого острова, і невдовзі ми зможемо почути про нові видання українських книг традиційною китайською системою ієрогліфів.
 
 
 
Фото - Соломія Савка.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage