Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев на «Різдвяному Арсеналі»
17-21 грудня у Києві відбулася одна з найочікуваніших подій року –традиційний ярмарок «Різдвяний Арсенал». На п’ять днів галереї «Мистецького Арсеналу» перетворилися на чарівну зимову країну. Звісно, Старий Лев не міг оминути такої події. На стенді видавництва кожен охочий міг придбати книжечку до дня святого Миколая, Нового року чи Різдва – тим паче, що новорічних новинок було багато.
  
 
Крім того, Старий Лев запросив кілька гостей – до Києва завітав письменник Тарас Прохасько, який розповів дітлахам про другу частину кротячої історії, яку він написав разом з Мар’яною Прохасько – книгу «Куди зникло море».
 
   
 
Також відвідав «Різдвяний Арсенал»  і Олександр Дерманський, автор книги «Крамничка тітоньки Мальви». Він не лише розкрив юним читачам історію написання казки, а й розповів про різдвяні дива та любов.
 
 
  
 
А щоб прийдешній рік виявився вдалим для кожного, Старий Лев запропонував створити разом баранця. Тим паче, що цьогоріч у видавництві ще й вийшла книжечка  Роба Скоттона «Баранчик Рассел і Різдвяне Диво». Тож майстриня Вікторія Кравчук  навчила і дорослих, і малих робити  такі новорічні символи. Свого баранця створив і Старий Лев – на щастя у новому році.
 

Фото - Вікторії Кравчук, Марини Гетманець, Nikita Slobodian

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage