Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев – на Корнійчуковському фестивалі і «Зеленій хвилі» в Одесі!
Одеські книгомани, хочете весело і з користю провести літні дні? Тоді запрошуємо на майстер-класи та презентації за улюбленими книжками Старого Лева! 
 
«36 і 6 котів», «Заврик і його молодший брат», «Чорна-чорна курка», «Єнотик Бо і повітряна куля» та ще багато героїв чекають на малюків під час Корнійчуковського фестивалю дитячої літератури, що відбудеться в межах книжкового фестивалю «Зелена хвиля» з 6 по 9 серпня.
 
На стенді видавництва ви знайдете найновіші книжки видавництва. Місце зустрічі: Парк ім. Т. Г. Шевченка (центральна алея). Вхід вільний.
 
Четвер, 6 серпня. Локація: Територія творчості.
 
11:30 – 12:30 – «Твій улюблений персонаж з "36 і 6 котів"». Майстер-клас за книжкою Галини Вдовиченко «36 і 6 котів».
Для діток 7-10 років.
 
36 і 6 – ідеальна температура людського тіла та ідеальна кількість котів, особливо, якщо ці коти є героями супервеселої книжки. Під час майстер-класу читачі познайомляться з пригодами хвостатих та навчаться створювати своїх ідеальних книжкових котів. 
 
14:30 – 15:30 – Презентація книжки «Чорна-чорна курка».
Для діток 7-10 років.
 
Чорна-чорна курка – ще та любителька пригод! Разом із хороброю птахою будемо разом вчитися танцювати фламенко, писати газетні статті в «Чорнокурківській вісник» і навчимося літати, ну, принаймні, спробуємо.
 
П’ятниця, 7 серпня. Локація: Територія творчості.
 
11:00 – 12:00 – «Заврик і його молодший брат». Майстер-клас за книжкою Мирослава Лаюка.
Для діток 4-7 років.
 
«Заврик і його молодший брат» – історія про те, як змінилося життя стегозаврика, відколи в родині з'явився молодший братик. Читачі спробують створити героїв книжки та розповісти власні історії про своїх братиків й сестричок. 
 
12:30 – 13:30 – «Знайомимось з Равликом Равіолом». Майстер-клас за книжкою Юлії Лящинської «Леля з будиночка на дереві».
Для діток 7-10 років.
 
Леля — звичайна дівчинка, жвава і весела. Але житло у неї незвичне — вона з татом і мамою живе в будиночку на дереві. А ще у Лелі є особливий друг, з яким малюки познайомляться під час майстер-класу.
 
15:00 – 16:00 – Презентація книги для малюків «Родинна абетка» Мар’яни Савки.
Для діток 3-7 років.
 
«Родинна абетка» – це дуже тепла і світла сімейна книга про все те близьке і знайоме, що оточує дитину з народження: мама і тато, бабусі й дідусі, рідний дім, рідна вулиця, школа і книжковий магазин, улюблені іграшки, тварини і комахи, небо, море і зірки, Карпати ... Під час презентації книжки поетеси Мар'яни Савки будемо читати вірші, говорити про радощі дитинства і про щастя просто бути.
 
Субота, 8 серпня. Локація: Територія творчості.
 
13:00 – 14:00 – «Друзі Єнотика Бо». Майстер-клас за книжкою Ірини Лазуткіної.
Для діток 6-9 років.
 
Ви колись малювали свою мрію? А от Єнотик Бо, який мріяв навчитися літати на повітряній кулі, її намалював! А все тому, що його підтримували вірні друзі: Кротик Ом та Ведмедик Ас. Під час майстер-класу читачі дізнаються більше про пригоди Єнотика та друзів й спробують власноруч створити героїв книжки.
 
16:00 – 17:00 – Презентація книги «Ківі Ківі» Мирослава Лаюка.
Для діток 6-9 років.
 
Ківі народився в неволі, бо раніше птахолови упіймали його батьків у Новій Зеландії — на їхній батьківщині. І хоч Ківі — птах, та літати він не може. Але це не перешкоджає втекти йому із зоопарку. Адже в нього міцні ноги, і він надзвичайно прудкий. Життя на свободі може бути і веселим, і небезпечним. Ківі — перспективний футболіст, один із найкращих у команді птахів. Але чи вдасться йому з друзями перемогти в матчі команду щурів? Дізнаєтеся у книжці і під час зустрічі.
 
Заходи проводить Марина Старощук, менеджерка «Видавництва Старого Лева».
 
Повна програма фестивалю за цим посиланням
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage