Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Маємо новину для любителів гостросюжетних детективів! Роман Люсі Фолі «Список запрошених», який Різ Візерспун обрала для свого читацького клубу «Reese’s Book Club x Hello Sunshine», вже з’явився на полицях книгарень. Книга у перекладі Ганни Яновської та художньому оформленні Анастасії Стефурак запросить вас на весілля, яке мало стати подією року, а перетворилося на місце вбивства…

Острів біля узбережжя Ірландії. Море, численні родичі й друзі та передчуття грандіозної події. А по-іншому весілля Джулс і Вілла й не назвеш, адже молодята розпланували все до дрібниць і підготували просто ідеальне свято! Але що як у розпал веселощів когось знайдуть мертвим?

Тоді райська місцина перетворюється на ізольоване місце злочину, яке ніхто не зможе покинути. Тоді в списку запрошених опиняються ті, кого насправді не кликали: таємниці минулого, ревнощі та образи, давня злість і жага помсти. А замість теплих побажань молодятам у центрі подій опиняється бажання знайти вбивцю…

«Люсі Фолі змогла зібрати по-справжньому цікаву історію з компонентів, на які ми, читачі, ніби й натрапляли десь групами чи поодинці. Все це разом формується у письменниці в зовсім не банальне, добре зрежисоване й довершене ціле, розповідає перекладачка Ганна Яновська. Закрита школа на зразок тих, де навчалася британська еліта, загадкова записка, конфлікти рідних і скріплена клятвою дружба, вірність і обман, море і буря, замок і торф’яні болота, привиди й соцмережі… І — весілля, над яким починають сходитися хмари й дивні прикмети. Посеред підготованого до свята шатра стоїть величезний торт: зверху вкритий білою глазур'ю із зеленими листочками, а всередині — густо-червоний… Письменниця зайвий раз доводить: не всі цікаві історії ще розказано, не всі загадки загадано».

Люсі Фолі — британська письменниця, яка живе і працює в Лондоні. Авторка п’яти книг, серед яких роман «Мисливці», що став бестселером №1 за версією «Sunday Times» та «Irish Times», і «Список запрошених», який вийшов минулого року і вже отримав премію «Вибір Goodreads» як кращий трилер.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage