Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Смакуймо «Таємничий обід» Христини Лукащук
Якщо ваша дитина нечемно поводить себе за столом, їсть руками чи губиться на вечорі в дорогій ресторації, то книжка «Таємничий обід» Христини Лукащук, презентована сьогодні у Національному музеї ім. А. Шептицького у рамках Форуму видавців, стане для неї гарним порадником. Авторка відзначає, що, хоча книжка і написана у дитячому стилі, вона може бути корисною і дорослим.
 
«Інколи мене питали, нащо мені той етикет. Але ж можна дозволити собі їсти красиво, - каже Христина Лукащук. - Правила етикету - це інша мова, ще один спосіб подякувати, висловити шанування».
 
Оксана Думанська, літературний редактор «Таємничого обіду»: «Щоб ваша дитина знала, що в яку руку брати, і написана ця книжка. Але не як повчальна історія, а у вигляді детективу. Христина Лукащук виробила свій індивідуальний стиль ілюстрації, який пізнається в усіх її книжках. У пізнавальних виданнях малюнок підтверджує слово. Ці книги не завантажують дитину, дають їй стільки інформації, скільки вона може «спожити».
 
Христина Лукащук сподівається, що «Таємничий обід» не лише підштовхне дітей до вивчення етикету за столом, а й надихатиме: «Ця книжка для настрою. Нею треба смакувати».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage