Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У “Видавництві Старого Лева” вийшла новинка для юних прихильників активного відпочинку на природі, довгих походів та ночівель просто неба. Книга Джекі Бейлі з обкладинкою Дмитра Подолянчука “Школа скаутингу. Все, що треба знати для пригод просто неба” чекає вас у книгарнях!

Учнями “Школи скаутингу” можуть стати як досвідчені мандрівники, так і люди, які лише цікавляться пригодами та активним відпочинком. Це видання — ціла енциклопедія, яка розповість дітям і про спорядження для мандрів, і про розпізнавання різних дерев та рослин, і про надання першої медичної допомоги, і про гартування характеру. І, звичайно ж, про приготування найкращих сосисок на вогні. Після двох передмов — української пластунки Ольги Герус та головного Скаута Великобританії Беара Гріллза — читачі знайдуть добре структуровану і цікаво викладену найнеобхідніша інформацію про скаутинг і все, що для нього потрібно. А доповнюють текст численні фотографії, схеми, карти та ілюстрації.

“У передмові до книжки Беар Гріллз — лідер скаутів Нової Британії, написав: “Однією з причин, чому я став скаутом, було моє бажання перебувати більше часу з друзями на природі. Це один із найпрекрасніших досвідів у житті, і він повинен бути доступний для кожного, незважаючи на те, де ви живете, як виглядаєте чи як вас виховують”. — розповідає відповідальна редакторка “Видавництва Старого Лева” Оксана Антонів. — Якщо ти любиш мандри, активний рух, мрієш про справжню дружбу і випробування, тоді вітаємо у “Школі скаутингу” — це справжня пізнавальна енциклопедія, яку має мати кожен, хто любить мандри і пригоди просто неба. І це справді найцікавіша з усіх шкіл не тільки для пластунів та скаутів!  Ти ж, напевно, чув про ці осередки, довкола яких гуртується активна молодь, яка вчиться гартувати свій характер, допомагати іншим та пізнавати з користю світ природи? 

Та навіть якщо ти не вступив чи не вступила до лав “Пласту”, а просто мріяєш про мандри і тривале перебування на природі разом з рідними та друзями, тобі знадобиться орієнтуватися на місцевості, наприклад, за допомогою компасу, а також вміти планувати подорож у гори: читати карти, обирати маршрути, складати наплічник та навіть знати, як надавати першу медичну допомогу в разі надзвичайної ситуації. Щойно зможеш розпізнати серед лісу бук чи явір, зав’язати простий вузол, вперше розкласти намет, зварити найпростішу страву на вогні, який самостійно розпалиш, то вже ніколи цього не забудеш!”



Джекі Бейлі — британська авторка, видавчиня. Усе життя працює з дитячими книжками як редактор і видавець. У її доробку книжки-картинки та енциклопедії для дітей.

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage