Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Що ховається у лісі?» – нова інтерактивна книга для дітей від Старого Лева
Вже у липні у «Видавництві Старого Лева» вийде українською неймовірно оригінальна книга-загадка іспанської художниці Айни Бестард - «Що ховається у лісі?».  Коли ви відкриєте видання і подивитесь на нього неозброєним оком, побачите лише обриси дерев, намальованих різними кольорами, і більше нічого. Але у книзі ви знайдете ще й три кольорові скельця, які допоможуть розгадати усі таємниці лісу та дізнатися, що та хто ховається у його нетрях. 
 
 
Користуватися книгою дуже просто. Спершу дивимось крізь зелене скло  - все виглядає звичайним і спокійним. Потім, дивлячись крізь синє скло, спостерігаємо, як ліс оживає, бачимо усіх його мешканців, від маленьких до великих. А  завдяки червоному  скельцю  читач відкриє для себе ще багато секретів, які приховує ліс! Так, уважні спостерігачі помітять тварин у різних ситуаціях: хтось їсть, а хтось заліковує рани, хтось прокидаються лише вночі, а хтось понад усе любить дощ… 
 
 
Також читачі зможуть дізнатися про різні природні явища, про взаємодію між окремими частинами екосистеми. Насправді у лісі відбувається дууууже багато цікавого, варто лише уважніше придивитися:)
 
Це видання - чудовий спосіб зацікавити дитину пізнанням світу навколо, і це прекрасний привід провести вечір разом із родиною за книгою, яка захопить увагу і дорослих, і малих.  Малюнки доповнені короткими коментарями у вигляді питань або фактів, які можуть пояснити та доповнити дорослі, тим самим направляючи дитину в грі.
 
Ідеальний подарунок для допитливих дітлахів і не менш допитливих дорослих :)
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage