Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ще одну книгу Джорджа Мартіна перетворять на серіал
На прихильників творчості автора циклу «Пісня льоду і полум`я» Джорджа Мартіна чекає ще одна екранізація. Канал Syfy адаптує книгу письменника під назвою «Нічний політ» для телеекранів.
 
Syfy, чільне фото - AP
 
Книга розповідає про вісім вчених, які у час, коли Землі загрожує знищення, прагнуть встановити зв'язок з інопланетянами. Дослідники, взявши у команду телепата, вирушають на край Сонячної системи у космічну експедицію, яка врешті стає не такою, як очікували герої.
 
Сценарій для серіалу писатиме Джефф Бюлер («Опівнічний експрес»). Серед продюсерів – Роберт Джефф, який працював над екранізацією «Нічного польоту» 1987 року, а також Дейв Бартіс, Даг Лайман, Елісон Р. Розензвейг та ін. Сам Джордж Мартін не долучиться до роботи над серіалом, оскільки працює над «Грою престолів» для HBO.
 
«Ми з нетерпінням чекаємо занурення у жахливий світ «Нічного польоту» Джорджа Мартіна, - зазначив Білл МакГолдрік з NBCUniversal Cable Entertainment. - Сценарій, який представив Джефф, розкриває цю класичну науково-фантастичну історію жахів».
 
Коли серіал вийде на екрани наразі невідомо, проте Syfy уже почав роботу над пілотним епізодом.
 

Трейлер фільму «Нічний політ», 1987
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage