Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ще два раніше неопублікованих оповідання Гемінґвея побачать світ 2019 року
Влітку в американському журналі «The Strand Magazine» вперше було опубліковане оповідання Ернеста Гемінґвея під назвою «Кімната з боку саду». А вже наступного року у США вийде ще два твори автора, які раніше не видавалися.
 
 
Днями розпорядник літературного спадку Гема, автор його біографії «Ернест Гемінґвей. Артефакти з життя», американський видавець і фотограф Майкл Катакіс оголосив, що два оповідання – «Монумент» (The Monument) і «Країна індіанців і армія білих» (Indian Country and the White Army) – увійдуть до перевидання чи не найвідомішого роману про війну «По кому поздвін». До збірки, що побачить світ влітку 2019 року, також увійде твір «Кімната з боку саду».
 
Усі три оповідання були написані в середині 1950-х років. Разом із ще двома творами Гема, вони розповідають історію Другої світової війни. Після їхнього написання Гемінґвей сказав своєму видавцеві, що ці історії, мабуть, повинні вийти після його смерті, оскільки є «трохи шокуючими» і висвітлюють «реалістичне ставлення до іррегулярних військ та бойових дій», «людей, які фактично вбивають інших людей».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage