Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Шалики миру» з Танею Щербаченко та Кольоровими Кицями
У рамках ХХІ Форуму видавців у Палаці мистецтв відбулось благочинне в’язання з Танею Щербаченко та Кольоровими Кицями під назвою «Шалики миру». Усі сплетені шалики-закладки для книжок продаються, а зібрані кошти підуть на купівлю книжок осиротілим дітям.
 
Сучасні українські діти добре знають значення слова «мир», а є і такі, кого війна зробила сиротами. То ж коли письменниця, редактор, літературний критик Тетяна Щербаченко запропонувала сплести усім разом «Шалики миру» та ще й з благочинною метою, то багато малят, їхніх батьків та навіть бабусь з радістю взялись до роботи.
 
   
 
Під час роботи було гамірно та весело: розповідали вірші, обмінювались «вушками», нявкали і в'язали. Тетяна Щербаченко розповідала про пригоди Кольорових Киць зі своєї нової книжки «Біла, Синя та інші», зачитувала цікаві уривки.
 
Виготовлені маленькі шалики-закладки Тетяна Щербаченко та діти залишили на стенді «Видавництва Старого Лева» (стенд №6), де їх можна придбати. Кожен покупець сам має визначити вартість шалика та опустити кошти у спеціальну скриньку.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage