Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Серіал «Країна мумі-тролів»: на що чекати глядачам?
Тепер ми маємо нагоду насолоджуватися новим анімаційним серіалом про жителів Долини мумі-тролів, який створила фінська компанія «Gutsy Animations» ;) 
 
 
Коли у березні 2017-го творча команда проекту оголосила про намір здійснити нову екранізацію книг Туве Янссон, уже за перші кілька годин добровольці пожертвували на цю справу 30 тис. доларів, а згодом бюджет сягнув 253 тисяч. Усього заплановано 13 серій мультфільму, кожен епізод – по 22 хвилини.
 
 
 
Прем’єра першого епізоду відбулася 25 лютого 2019 року.
 
 
Як відомо, роль Мумі-троля озвучив актор Терон Еґертон («Kingsman: Таємна служба»), 
 
дбайливу Мумі-маму – Розамунд Пайк («Помри, але не зараз», «Гордість і упередження»), Мумі-тата – Метт Беррі («Айтішники»).
 
Хропся заговорить голосом Акіі Генрі («Свідок на весіллі»), нервова та залюблена у чистоту Чепуруля – Кейт Вінслет («Титанік», «Вічне сяйво чистого розуму»), «філософ та мислитель» Ондатр – новеліста та журналіста Вілла Селфа, Чмих – Уоріка Девіса («Зоряні війни. Повернення джедая», «Хроніки Нарнії. Принц Каспіан»). 
 
Як зазначають організатори телепроекту, серіал створили за допомогою «найсучаснішої технології гібриду 2D/3D»: персонажів розробили у 3D-форматі з використанням деяких 2D ілюстративних або живописних елементів.
 
До роботи над проектом залучено фінське громадське телебачення, «Yle Drama» та «Moomin Characters». 
 
 
Цікаво, що телепроект зібрав не лише зірковий склад акторів, а й музикантів, які приготували унікальні музичні композиції для кожного епізоду. «Gutsy Animations» уклала угоду із компанією «Sony Music», завдяки чому в серіях можна буде почути пісні таких виконавців, як Alma, Том Оделл, MØ, First Aid Kit та ін. 
 
 
 
«Туве подарувала жителям Долини мумі-тролів цінності толерантності, любові, поваги, дружби та відваги, які сьогодні потребуємо більше, ніж будь-коли, – зазначила племінниця Туве Янссон Софія, яка є головою правління та директором «Moomin Characters». – Ми дуже раді, що маємо чудовий перелік акторів і команду, яка поділяє зазначені цінності, новим способом продовжуючи життя Мумі-світу для молодих та старих фанів».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage