Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Сашко Дерманський презентував «Крамничку тітоньки Мальви» в Києві

20-21 грудня Сашко Дерманський презентував київським читачам свою різдвяну новинку – книгу «Крамничка тітоньки Мальви», яка нещодавно вийшла у «Видавництві Старого Лева».

Спершу письменник зустрівся з читачами у «Львівській майстерні шоколаду», що на Подолі. Саме там, в атмосфері шоколаду та свята, автор не лише розповів про різдвяні традиції та казку «Крамничка тітоньки Мальви», а й зачитав кілька уривків.

   

Ще одна презентація книги відбулась в рамках фестивалю «Зимові забави Азбукового Королівства». У Музеї книги і друкарства України Сашко Дерманський розповів відвідувачам, як же народилася його історія та що трапиться із героями казки.  

Під час презентації книги у Музеї Івана Гончара в рамках дитячого фестивалю «Орелі» автор поділився з читачами своїми думками про різдвяні дива та наголосив, що головне в його книзі – любов і віра в людей.

   

А от під час «Різдвяного Арсеналу», в межах якого відбулась ще одна презентація «Крамнички тітоньки Мальви», Сашко Дерманський розповідав, чому вирішив написати саме різдвяну історію та звідки черпав натхнення.  І несподівано для письменника, маленькі читачі зголосилися почитати свої улюблені  уривки у книзі.

Фото –  Валентина Ковальчук, Марина Гетманец, Nikita Slobodian 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage