Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Розмови з друзями»: якою буде екранізація роману Саллі Руні?
Уже за кілька місяців у «Видавництві Старого Лева» вийде ще один роман Саллі Руні – «Розмови з друзями». Книга побачить світ у перекладі Анастасії Коник. Українським читачам ірландська письменниця знайома завдяки роману «Нормальні люди», який став світовим бестселером і був екранізований 2020 року. І поки ми працюємо над новинкою від Саллі Руні, телеекранізацію її роману для шанувальників письменниці готують »Element Pictures, Hulu та BBC.
 
«Розмови з друзями» – перша за рахунком книга авторки (вийшла 2017 року). На її сторінках йдеться про Френсіс і Боббі, двох студенток із Дубліна. Одного разу вони знайомляться із заміжньою парою Ніком та Мелісою, і незабаром у компанії з’являються любовні трикутники, які можуть зруйнувати стосунки і дружбу... Як і в «Нормальних людях», тут Руні піднімає теми фемінізму, класової різниці, дорослішання.
 
Творці серіалу планують випустити 12 епізодів за книгою, що транслюватимуть в ефірі BBC Three. А зйомки, за словами режисера Ленні Абрагамсона (він же працював над серіалом «Нормальні люди), повинні початися цієї весни. Разом із Ленні роботу над телепроєктом будуть вести режисерка Ліенн Велхам, сценаристи Еліс Берч, Марк О'геллоран, Меджбх МакГ'ю та Сьюзан Стентон.
 
 
У лютому цього року оголосили акторський склад «Розмов з друзями». Френсіс зіграє Елісон Олівер, яка грала у театральних постановках «Літо і дим», «Венеціанський купець» та «Криваве весілля». А в образі Бобі перед глядачами постане Саша Лейн, зірка фільмів «Американська крихітка», «Перевиховання Кемерон Пост». Також на екранах з’являться Джеміма Кьорк («Дівчата») в ролі Меліси та Джо Олвін («Гарріет», «Фаворитка», «Марія — королева Шотландії») в ролі Ніка.
 
Наразі дата прем’єри невідома.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage