Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Розмальовка для дорослих за мотивами «Гри престолів»
Американське видавництво Bantam Books готує до друку розмальовку для дорослих, засновану на серії творів Джорджа Мартіна «Пісня льоду і полум’я» та їхній екранізації – культовому серіалі «Гра престолів». Альбом налічуватиме 45 графічних зображень та надійде у продаж вже восени цього року, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Los Angeles Times.
 
Фанати твору Джорджа Мартіна зможуть розмальовувати героїв книги та серіалу, символи, місця, описані в романі, та найцікавіші сцени. Найпопулярніший та найдорожчий серіал сучасності буде в тренді з усіх напрямків, адже розмальовки-антистрес стали найулюбленішим варіантом дозвілля для сотень тисяч людей по всьому світу. Так, книги британської художниці Джоанни Басфорд «Чарівний сад» та «Зачарований ліс» посідають перші сходинки рейтингу продажів магазину Amazon. А з 2014 року завдяки «Видавництву Старого Лева» книги Джоанни Басфорд з’явились і в Україні. 
 
Перша телевізійна екранізація роману Джорджа Мартіна вийшла на екрани 2011 року. З того часу відзняли чотири сезони картини, наразі транслюється п’ятий. «Гра престолів» - один із найдорожчих проектів у жанрі фентезі, має нагороду «Х'юго» та був двічі номінований на «Еммі».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage