Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Романа Романишин і Андрій Лесів взяли участь в італійському літературному фестивалі Festivaletteratura
Нещодавно в Італії відбувся один із найважливіших світових літературних фестивалів Festivaletteratura, участь у якому цьогоріч взяли й українські митці та автори низки книжок Романа Романишин і Андрій Лесів.
Чільне фото – «Jaca Book»
 
Festivaletteratura проводиться у Мантуї  з 1997 року й охоплює 5 днів лекцій від авторів із усього світу. 2019 року разом із Романою та Андрієм участь у фестивалі взяли такі письменники й митці, як Джонатан Фоєр, Марґарет Етвуд, Ієн Мак'юен, Воле Шоїнка, Том Ґолд, Еліф Шафак та ін. 
 
Під час фестивалю творча майстерня «Аґрафка» також мала нагоду ще й порозглядати італійське видання своєї книги для малят «Мій дім і речі в нім» (La mia casa, le mie cose), яке лише напередодні побачило світ у видавництві «Jaca Book».
 
«Мій дім і рачі в нім» – справжній скарб для малюків, які щойно починають вивчати світ довкола, та їхніх батьків. Сторінка за сторінкою перед зачудованими оченятами поставатимуть різні кімнати і те, що є в них – і ліжечко, і капці, і горнятко, і кран, і улюблені іграшки. Роздивлятися на картинці, водити пальчиком, відшукувати потрібне, вимовляти або навіть виспівувати назви, копіюючи тата чи маму – книжка «Мій дім і речі в нім» пропонує безліч можливостей для навчання, розвитку і спільних родинних приємностей.  
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage