Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Роман «Забуття» Тані Малярчук вийде у Польщі
Роман Тані Малярчук «Забуття», який вперше вийшов українською у «Видавництві Старого Лева» 2016 року, днями побачить світ у польському видавництві «Warstwy».
З української роман переклав Marcin Gaczkowski, а художнє оформлення створив колектив kilku.com.
 
Таня Маларчук – одна з найцікавіших голосів сучасної української літератури, письменниця, яка піднімає на сторінках свої книг складні теми. «Забуття» – «про українську державу, її складне формування та ще більш складні спроби її захистити. Центральною фігурою тут є В'ячеслав Липинський – поляк за походженням, українець за власним вибором, творець сучасного українського консерватизму і палкий противник націоналістичної думки. Слідуючи долі цього надзвичайно цікавого філософа і політичного діяча, який одного дня просто придумав нову національність, польський читач має можливість не тільки ліпше пізнати історію східних сусідів, а й, що більш важливо, зрозуміти невизначеність і своєрідну парадоксальність концепції нації», – йдеться в анотації до польського видання.
 
Це книга також про любов і страх, про самотність, про людей і події, які колись були важливими, а сьогодні здаються незначними, про прекрасні – і нездійсненні – мрії.
 
Офіційна прем'єра польського видання роману відбудеться вже цієї неділі, 2 червня, у клубі «PROZA» у Вроцлаві.
 
 
Нагадаємо, роман «Забуття» став Книгою року ВВС Україна 2016-го, а згодом був перекладений та виданий у Німеччині.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage