Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Роман «Девід Копперфілд» Чарльза Діккенса став фільмом
Ще одна кінострічка чекає на шанувальників літературного кіно. Цього разу для глядачів вкотре адаптують один із найвідоміших романів Чарльза Діккенса «Девід Копперфілд». Вперше екранізацію презентували на початку вересня на Міжнародному кінофестивалі у Торонто, а світова прем’єра відбудеться у січні 2020 року.
 
Фільм під назвою «Особиста історія Девіда Копперфілда» – англо-американська комедійна драма, режисером якої є Армандо Януччі («Віце-президент», «У петлі», «Смерть Сталіна»). Він же написав сценарій разом із Саймоном Блеквеллом. Творцями стрічки стали компанії «Walt Disney Studios Motion Pictures» та «Lionsgate».
 
 
Головну роль в екранізації виконав британський актор індійського походження Дев Пател, відомий завдяки фільмам «Мільйонер із нетрів», «Лев», «Людина, яка пізнала нескінченність». Також на екрані з’являться такі зіркові актори, як Тільда Свінтон («Орландо», «Хроніки Нарнії», «Доктор Стрендж»), Г'ю Лорі («Доктор Хаус», «Нічний адміністратор»), Пітер Капальді («Доктор Хто», «У центрі подій»), Бен Вішоу («Хмарний атлас», «Дівчина з Данії») та ін.
 
 
Перед глядачами постане історія молодого хлопця Девіда у Лондоні ХІХ століття. Втрата батьків і насилля в родині, важка праця змалку, бідність і поневіряння, зради і щоденні труднощі – всього було вдосталь у житті Девіда, проте йому таки вдалося досягти успіху і знайти своє щастя.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage