Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Рейчел МакАдамс і Еббі Фортсон зіграють в екранізації «Ти тут, Боже? Це я, Маргарет» Джуді Блум
Оце так! Захоплива підліткова історія «Ти тут, Боже? Це я, Маргарет» адаптують для телеекранів. А головні ролі у стрічці зіграють Еббі Райдер Фортсон, зірка фільмів про Людину-мураху та Людину-осу, і Рейчел МакАдамс, відома завдяки кінокартинам «Ранковий підйом», «Дружина мандрівника в часі», «У центрі уваги» та ін.
 
 
«Ти тут, Боже? Це я, Маргарет» Джуді Блум — це зворушлива, щира й дотепна історія дорослішання одинадцятилітньої дівчинки Маргарет. Дівчинку турбують типові для її віку питання: хто з однокласників найгарніший, коли в неї почнуться місячні й виростуть груди, як правильно цілуватися... Та є в Маргарет і одне особливе світоглядне питання: яку релігію обрати. Адже мама в неї — християнка, а тато — юдей, і дівчинка хоче сама визначитися із власною вірою та релігією. Це питання настільки її захоплює, щовона присвячує релігії свій річний шкільний проєкт. А поміж тим Маргарет відверто й щиро звіряє Богові свої переживання та секретики.
 
Еббі Фортсон постане перед глядачами у ролі Маргарет, Рейчел МакАдамс зіграє її маму. Роботу над екран
ізацією вестиме компанія «Lionsgate». Режисеркою та сценаристкою стрічки стане Келлі Фремон Крейґ, яка раніше працювала над фільмами «Майже сімнадцять», «Життя після випускного». Продюсерами стануть сама авторка Джуді Блум разом із Келлі Крейґ та Джеймсом Лоренсом Бруксом.
 
«Еббі смішна і ніжна, сильна, але вразлива. Вона – це і є Маргарет, – зауважила Джуді Блюм. – А Рейчел – вау! – хто може зіграти ще краще? Смішна, любляча, сексуальна жінка, яка також є мамою. Я не можу дочекатися, коли побачу цих двох актрис у ролі матері і доньки».
 
Келлі Крейґ додала: «Неможливо уявити кращого поєднання акторів, щоб перенести улюблених героїв Джуді Блюм на екран. Еббі – надзвичайно рідкісний талант, що трапляється раз на покоління. Щойно увійшовши у кімнату, вона вразила нас своїм гумором, життєвою силою і приємністю. Ми зрозуміли, що знайшли Маргарет. Разом із надзвичайним талантом Рейчел МакАдамс створювати незабутніх персонажів, фільм змусить вас голосно сміятися, плакати, або те й інше».
 
Зйомки фільму розпочнуться орієнтовно у квітні цього року.
 
Нагадаємо, українською книга побачила світ 2020 року у «Видавництві Старого Лева» в перекладі Марти Госовської і з художнім оформленням Євгенії Гайдамаки.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage