Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ще один простір, в якому затишно і книжково, почав свою роботу. На вул. Степана Бандери, 33, запрацювала п’ята Книгарня-кав’ярня Старого Лева у Львові, всього в Україні є дев’ять локацій.  15 травня офіційне відкриття: з 10:00 до 20:00 на відвідувачів чекає 20% знижка на весь асортимент, 30% з виторгу буде витрачено на покупку тепловізорів для 36 окремого стрілецького полку.

Також протягом кількох годин (з 11:00 до 15:00) головна редакторка «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка в ролі консультантки рекомендуватиме всім книжки до душі. Крім доброї кави та книжок Старого Лева, ви знайдете ТОП-100 від інших видавництв, стильні торби, значки, горнятка і добрих співрозмовників, які не лише приготують смачний напій, а й порадять для вас найкращу історію.

Мар’яна Савка ділиться: «Все, що ми зараз робимо на своїх місцях, має ставати ресурсом для нашої спільної перемоги. Відкриття книгарні-кав‘ярні Старого Лева у Львові на вулиці Бандери це ще один важливий ресурс, який має працювати і на підтримку нашої книжкової галузі, і на гуманітарно-волонтерський рух, і бути місцем зустрічі багатьох активних людей з різних куточків України».

Керівниця Книгарні-кав’ярні Дарія Ракитянська додає: «В кожного є свій фронт, наша відповідальність створювати затишний куточок, підтримувати людей, щоб вони почували себе у відносній безпеці. Книгарні-кав’ярні є по всій Україні, людям, які приїхали до Львова з Києва, Одеси, приємно заходити у заклади Старого Лева, вони тішаться і відчувають тут частинку дому. Так ми можемо підтримувати українську культуру, мову, книгу, економіку у цей непростий час. В нас вийшов різноплановий колектив, тут пліч-о-пліч працюють дівчата зі Львова, Києва, донецької та дніпропетровської областей. Ми об’єднані – і це круто, для кожної з нас це дуже важливо».

З понеділка по п’ятницю з 9:00 до 20:00 та в суботу-неділю з 10:00 до 20:00 наші двері та серця гостинно відкриті для вас!

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage