Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Радіємо, що книга Андрія Бачинського «Примари Чорної діброви» увійшла до короткого списку і стала однією із п’яти претендентів на перемогу у премії Дитяча Книга року ВВС 2022 року! Хто переможе – дізнаємося у грудні.

За сюжетом, Роман їде в село на канікули. Там його чекають цікавезні історії про мандри дідуся та друзі. Однак, виявляється, цьогоріч ніхто вже не піде на річку і не плаватиме наввипередки до скелі. Якісь чужинці захотіли вирубати Чорну діброву та знищити ріку. Місцеві мовчать. Вони не вірять, що їм під силу щось вдіяти, ще й обіцянки басейнів і аквапарків такі заманливі... Та хіба це замінить старі розкішні дуби та їхню ріку? Друзі не можуть стояти осторонь і, озброївшись порадами дідуся Андрія та великого китайського полководця Сунь Цзи, беруть справу у свої руки. Чи вдасться їм завадити великій вирубці?

 Оформлення книги створила Дар'я Філіпова.

Нагадаємо, до довгого списку цьогоріч також потрапили Богдан Коломійчук із романом «300 миль на схід», книги «Ключі сили» Світлани Ройз та «Скарбничка історія» Володимира Аренєва.

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage