Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Прощаємося з Ульфом Старком
Друзі, маємо прикрі новини. Минулої ночі не стало одного з улюблених авторів Старого Лева та мільйонів читачів у всьому світі – шведського письменника Ульфа Старка. «Видавництво Старого Лева» співчуває дружині Яніні та близьким Ульфа. Він завжди залишиться у наших серцях.
 
Ульф Старк народився 12 липня 1944 року у Стокгольмі. Вивчав психологію та педагогіку. Як автор книжок для дорослих він дебютував у 1964 році, для дітей почав писати у 1975 році, а згодом повністю присвятив себе дитячій літературі та став одним з найпопулярніших світових авторів. Написав близько 30 книжок, що перекладені 25 мовами. Українською вийшли його книги «Петер і червоний птах», «Мій друг Персі, Бофало Біл і я», «Диваки і зануди», «Чи вмієш ти свистати, Юганно?», «Маленька книжка про любов» та «Тоді я був просто Ульф».
 
«Література – це справжні почуття. Це також і смуток, і роздуми, і якісь серйозні речі, тобто все те, що ми зустрічаємо в житті»,  - казав Ульф Старк. І справді, його книги наповнені найрізноманітнішими почуттями, можуть викликати усмішку або сльози у будь-якого читача, та все ж залишати по собі приємні відчуття. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage