Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Продають маєток з екранізації книги «Гордість і упередження»
Хочете пожити, як Елізабет Беннет – головна героїня роману Джейн Остін «Гордість і упередження»? Тепер маєте таку можливість :) Вперше за 70 років виставлено на продаж англійську садибу, яку використали у якості маєтку родини Беннет в екранізації книги від BBC (1995 рік).
 
Apartment therapy
 
Маєток розташований на території південного Котсволду (у північно-західній частині графства Вілтшир) – однієї з наймальовничіших частин Англії. Будинок площею у майже 900 кв.м був збудований у XVI столітті. У ньому розташовані сім основних спалень, шість гостьових кімнат, шість ванних. Територія у 6,5 гектари охоплює доглянуті сади, пасовища, ліси та річку Ейвон. Маєток оцінюють у 11,6 млн. доларів.
 
 
«Кожен очікує, що будинок, який належав одній родині протягом 70 років, вкритий павутиною. Але це, звичайно, зовсім не так, можете оцінити самі», - сказала Джун Поллок, яка займається реконструкцією і модернізацією маєтку. 
 
 
 
Записи свідчать, що ця територія належала королю Гарольду ще у 1066 році. Сучасний маєток був збудований у XVI столітті для сім'ї Фіцхербер – багатих купців з Брістоля, які володіли ним до початку 1800-х років. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage