Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Про кита» і не тільки
У суботу, 25 жовтня, в рамках фестивалю дитячої та молодіжної книги «Місто Поділ» відбулася зустріч Старого Лева з його найменшими читачами. Захід був присвячений книзі Оксани Лущевської «Про кита».
 
Видання унікальне тим, що у ньому піднімається тема різноманітності морських мешканців. Якщо про корівку чи песика знають всі, то сказати, як виглядає камбала зможе не кожна дитина. Тож власне з цього і почали – із загадок про різних морських жителів, щоб перевірити наскільки маленькі читачі з ними знайомі. Звичайно, що за кожну відгадку розумник отримував винагороду – солодкий піастр «просто з дна морського».
 
 
Коли визначилися з тим, як тваринка виглядає у житті – всі роздивлялися, як же її намальовано у книзі, і що про неї написано. Особливу увагу привернув звісно кит – найбільша тварина на Землі, і щоб це показати – у виданні його зобразили на весь розворот.
 
 
На сам кінець маленькі відвідувачі й самі спробували створити власну книгу. Більшість обрали літню тематику, адже саме така атмосфера панувала серед присутніх після прочитання чудових віршів Оксани Лущевської та перегляду по-справжньому теплих ілюстрацій Віолети Борігард.
 
Фото: Nikita Slobodian

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage