Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Про книжки, шаленців та пошук істини
Моя остання книжка «Народжуватися і помирати взутими» вже відбулася з презентаціями у Чернівцях, Львові, Києві, Одесі та Вінниці. Звісно, хотілося б, щоб книжку побачили у більшій кількості міст, але через постійні поїздки за кордом надзвичайно важко планувати презентації. 
 
На мої заходи приходила дуже особлива аудиторія: не було випадкових людей, всі прекрасно знали про що ця книга і навіщо була написала, передбачаючи теми розмови.  Всі презентації будувалися на діалозі між мною, модератором та глядачем. Це були одкровення, роздуми, свідчення і, звісно, читання завжди різних, але щемливих текстів. 
 
 
У Чернівцях презентація відбувалася у форматі аудіовистави одеського «Театру Вух», де я на сцені читала всі тексти у супроводі спецефектів, а глядачі у залі слухали, сидячи із зав’язаними очима. Це незабутній досвід: бачити згори, як щиро слухачі реагують на твою літературу. Їхні інші чуття загострилися, бо вони не могли бачити, і це дозволило текстам глибше сприйматися серцем і мозком.
 
 
У Львові ми вели презентацію з психіатром та письменником Борисом Херсонським, і мені було дуже важливо почути, що мої тексти передовсім є доброю літературою, а вже потім екзистенцією.
 
 
З Любком Дерешем у Києві говорили про духовне, глибинне, сакральне. Це були півтори години сповіді й каяття.
 
У Вінниці до мене на презентацію прийшли справжні шаленці, і я просто спідкувалася з ними, наче віч-на-віч зі своїми героями.
 
Ці зустрічі з читачами були дуже глибинні, справжні та проникливі.  Я знаю, що моя література не є чтивною, вона не є з легких. Але переконана, що кожен, хто не поспішаючи ковтає її слово за словом, може насититись духовним сповна. Головне – хотіти й відчути.    
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage