Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Препрезентація книжки з листами і щоденниками Моцарта-сина на фестивалі LvivMozArt
26-29 серпня у Львові відбудеться п’ятий міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt, приурочений до 230-річчя від дня народження Франца Ксавера Моцарта – композитора, піаніста і диригента, життя якого було тісно пов’язане зі Львовом.
 
25 серпня о 16:00 під час прес-конференції до відкриття фестивалю пройде препрезентація книжки «Моцарт-син. Життя Франца Ксавера у подорожньому щоденнику і листах», яку упорядкувала диригентка Оксана Линів. Вхід вільний, акредитація для журналістів тут  (Музей Митрополита Андрея Шептицького, вул. Кривоноса, 1).  Книжка вийде друком у «Видавництві Старого Лева». Програма фестивалю за посиланням.
 
Оксана Линів і видавчиня Мар’яна Савка, поки книжка листів і щоденників Франца Ксавера Моцарта готується до видання, встигли поспілкуватися про непересічне життя Моцарта-сина, його стосунки зі Львовом, творчий спадок батька і виклики, що поставали перед митцями того часу. Дивіться у відео:
 
 
Зйомка і монтаж відео: Олена Чернінька
 
Оксана Линів із робочою групою опрацювали різні ресурси, попередні видання, актуалізували і об’єднали велику кількість фактів. До книжки «Моцарт-син. Життя Франца Ксавера у подорожньому щоденнику і листах» ввійшло 107 листів і подорожній щоденник, який Франц вів під час концертної подорожі Європою для своєї коханої Жозефіни, що лишилася у Львові.
 
Художнє оформлення книги створила Анастасія Старко. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage