Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Фото зі сторінки Премії імені Георгія Ґонґадзе.

21 травня вп'яте було вручено Премію імені Георгія Ґонґадзе 2023 для українських журналістів та журналісток. Цьогоріч лауреатом став журналіст, письменник, ведучий та засновник проєкту Ukraїner — Богдан Логвиненко. Вітаємо!

«Безкомпромісність у питаннях співпраці з ворогом, російським колоніалізмом, української ідентичності — це те, що ми отримали у спадок від Георгія Ґонґадзе. Премія — це кредит довіри і відповідальність за цей спадок»,  зазначив Богдан Логвиненко про премію.

Також під час премії вшанували українських журналістів, які загинули унаслідок російської агресії. Після 24 лютого 2022 року загинуло 58 українських та іноземних медійників. Під час церемонії історії загиблих журналістів розповіли їхні колеги і побратими.

Премія  імені Георгія Ґонґадзе — це відзнака для незалежних журналістів, які змінюють медіасередовище, трансформують суспільство, віддані принципам і стандартам. Премію імені Георгія Гонгадзе засновано 2019 року Українським ПЕН у співпраці з Києво-Могилянською бізнес-школою, Асоціацією випускників Києво-Могилянської бізнес-школи та виданням "Українська правда". Премія вручається щороку, 21 травня, в день народження Гонгадзе.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage