Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Представили тизер фільму про Лесю Українку
У 2020 році на українські екрани вийде фільм про Лесю Українку, зйомки якого розпочали восени минулого року. І вчора, до 148-го дня народження поетеси, глядачам представили перший тизер майбутнього байопіка під робочою назвою «Леся Українка. Узлісся». 
 
На кадрах можна побачити один із найбільш драматичних періодів в житті Лесі Українки, коли поетеса проводила час із Сергієм Мержинським напередодні його смерті. А в ролі самої Лесі на екрані постає українська акторка Дар’я Полуніна.
 
 
За словами продюсерок майбутньої кінокартини Марії Москаленко та Юлії Сінькевич, у фільмі вони прагнуть показати некласичний та незвичайний образ Лесі Українки. «Ми всі звикли до портрета на шкільній стіні та сухих фактів, які викладали нам вчителі літератури, – кажуть Марія та Юлія. – Але ми хочемо показати Лесю зовсім іншою: живою, сучасною, із глибокими почуттями. Ми відтворимо образ справжньої жінки-енігми, розповімо про всі містичні та контроверсійні повороти її долі».
 
 
Відомо, що реалізовують фільм одразу дві компанії – «JS Films» і «FX FILMS Georgia». А режисерське крісло зайняла грузинська кінорежисерка і сценаристка Нана Джанелідзе.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage