Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Пратчетт, Гемінґвей, Москалець та ін.: Новинки Видавництва Старого Лева
Із початку вересня «Видавництво Старого Лева» тішить читачів цікавими новинками. У ВСЛ виходить сучасна поезія і проза від українських та зарубіжних авторів, а також класична література. У нашій добірці найцікавіші книги, які видавництво пропонує широкій аудиторії.
 
 
1
Правда
Террі Пратчетт
 
 
ПРО КНИГУ
 
Вільям де Ворд заснував свою газету. Ціна кожного примірника — всього п’ять центів. За копійки чоловік пропонує людям купувати правду. Однак наявність достовірної інформації в пресі не всім вигідна. Головний герой зіштовхнеться з проблемами, серйозними конкурентами і брехливими таблоїдами. Боротьба за істину буде нелегкою.
 
«Правда» — 25-й роман Пратчетта із серії «Дискосвіт», але не входить ні в який цикл. Книга із фентезійного жанру виділяється ще й нотками гумору, характерними для автора. Твір наповнений цікавими стилістичними прийомами, інтелектуальною філософією та поєднанням класики із поп-культурою.
 
ПРО АВТОРА
 
Террі Пратчетт — британський письменник. Відомий гумористичними романами у жанрах фентезі та наукової фантастики. Найяскравіша робота автора — серія книг «Дискосвіт», яка складається з більш ніж 40 творів.
 
2
Щось таке як любов
Зоя Казанжи
 
 
ПРО КНИГУ
 
Збірка оповідань про життя, та найбільше — про любов. У центрі подій жінки, різні за віком та характером. Серед них є сильні й слабкі особистості. У кожної героїні свої захоплення, переживання, успіхи та невдачі. А ще у них є чоловіки: сильні, слабкі, успішні, бідні, прості та егоїстичні. Персонажі постійно кудись ідуть, їдуть чи летять, потрапляють у складні ситуації та отримують життєві рани. Однак є дещо, здатне їх усіх зцілити…
 
«Щось таке як любов» — збірка коротких оповідань. Деякі з них публікувалися на фейсбуці. Письменниця спочатку не планувала об’єднувати життєві історії в книгу, але згодом наважилася, змінивши деякі розповіді. Всі тексти написані 2016 року.
 
ПРО АВТОРА
 
Зоя Казанжи — українська журналістка і письменниця. Працювала кореспондентом, оглядачем. Нині — медіаконсультант та медіапартнер у програмах ОБСЄ.
 
3
12 важелів успіху
Стівен Кові
 
 
ПРО КНИГУ
 
Книга із серії «Бізнес і саморозвиток». У ній автор говорить, наскільки важливий для кожного успіх. При цьому письменник не акцентує увагу на положенні людини в суспільстві, популярності та загальному враженню оточуючих. Найголовніше — стати яскравою, щасливою та успішною особистістю для себе. Автор вказав 12 важелів, якими люди повинні керуватись для досягнення справжнього, а не візуального успіху в житті.
 
ПРО АВТОРА
 
Стівен Кові — американський письменник, освітянин, підприємець, спікер з мотиваційних питань, експерт в галузі менеджменту. Написав 12 книг, у яких приділяв увагу персональним та сімейним проблемам.
 
4
Чоловіки без жінок та інші оповідання
Ернест Гемінґвей
 
 
ПРО КНИГУ
 
Збірка оповідань. Вважається найуспішнішою роботою письменника в жанрі малої прози. В історіях автор зачепив теми дружби, вірності, любові, війни, миру, втрати та пошуків сенсу життя. Твори виділяються поетизмом та «телеграфним» стилем і тримають читача в напруженому психологічному стані. До збірки увійшли роботи, написані з 1923 по 1927 роки.
 
ПРО АВТОРА
 
Ернест Гемінґвей — американський письменник, журналіст. Лауреат Нобелівської та Пулітцерівської премій. Визнання автор отримав за романи та оповідання, написані з власних життєвих історій. Розвинув стиль малої прози у XX ст.
 
5
Поезії Келії
Костянтин Москалець
 
 
ПРО КНИГУ
 
Збірка найкращих творів поета-вісімдесятника. До книги увійшли вірші, в яких автор зачіпає «вічні» теми, завдяки чому довгий час залишається актуальним. Поезія Москальця — це роздуми про патріотизм, рідну країну і, звичайно ж, про найглибше почуття — любов. Нерідко актор також звертає увагу читачів на важливі християнські цінності. У новій збірці поета знайдуться серйозні і веселі вірші, просякнуті добром та приязню.
 
ПРО АВТОРА
 
Костянтин Москалець — український поет, письменник, перекладач, літературний критик, музикант. Автор пісенних хітів «Вона», «Треба встати і вийти», «Ти втретє цього літа зацвітеш». Лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка.
 
6
Доросла
Галина Крук
 
 
ПРО КНИГУ
 
Поетична збірка про дорослішання у всіх його проявах. До книги увійшли вірші поетеси, написані з 2013 по 2017 роки. Авторка розкриває процеси формування зрілої людини з різних сторін, враховуючи заборонене і дозволене, здобутки і втрати, пошук меж буття. При цьому всьому головне — насолоджуватись життям і з радістю проходити усі його стадії. Книга допоможе людям у пошуках себе і навчить дякувати за все, що дарує нам любов.
 
ПРО АВТОРА
 
Галина Крук — українська поетеса, літературознавиця, перекладач. Член Асоціації українських письменників. Віце-президент Українського центру «ПЕН-клубу». Лауреатка премій «Гранослов» та «Смолоскип».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage