Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Усі діти полюбляють історії про супергероїв, які рятують світ. Одну з таких історій дізналися учні львівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 під час майстерки за книгою Слави Світової «Потаємна суперсила»

Книга не лише розповідає пригодницьку історію супергеройки Ніни, але й змушує кожного з нас задуматися: «А яка ж моя потаємна суперсила?» І якщо на початку майстерки малеча ще сумнівалася, що має бодай ону потаємну суперсилу, то під кінець майстерки —  вже всі дітлахи  були готові рятувати світ. Адже що б ви не робили і скільки б років вам не було, ніколи не знецінюйте те, що вмієте і любите робити, бо це і є ваша суперсила, яка змінює цей світ/

Майстер-клас для учнів школи провели Оксана Зьобро та Анна Шиманська в рамках міжнародного проєкту «Book=Life», українським партнером якого є «Видавництво Старого Лева».

Нагадаємо, що основна мета проєкту «Book=Life» — це популяризація читання серед дітей та юнацтва. В рамках проєкту передбачено проведення майстер-класів та воркшопів для різних вікових груп (від малечі до дорослих) у містах в різних країнах, створення виставок про читання і зустрічі з великою кількістю людей, котрі обожнюють книжки та люблять читати.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage