Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Поспати у бібліотеці
 
Відтепер в американських бібліотеках відвідувачі можуть не тільки читати та навчатися, а ще й спати. США захопила нова мода: щоб не мучити нещасних студентів, які засинають прямо на підручниках, бібліотеки вищих навчальних закладів облаштовують спальнями.
 
Так, студенти Мічиганського університету вже можуть відпочити під час тривалої роботи над навчальним чи науковим матеріалом у кімнаті з шістьма комфортними розкладушками. Тривалість одноразового використання спальної кімнати – не більше 30 хвилин, яких, на думку бібліотекарів, цілком достатньо для короткого перепочинку.
 
За словами одного із студентів Райана ДеАнджеліса, це дуже хороша ідея, адже повернутися до роботи значно легше із сусідньої кімнати, ніж із власного житла. 
Також бібліотеки університетів наразі тестують високотехнологічні крісла для короткочасного сну. Пристрій на підвищені тримає ноги людини, яка вирішила відпочити, купол над головою створює відчуття відокремленості від інших читачів. Крісло м’яко вібрує і дає можливість розслабитися або слухаючи музику, або просто дрімаючи. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage