"На жаль нічого не вдалось знайти за вашим запитом."
"На жаль нічого не вдалось знайти за вашим запитом."

Помідорова зупка від Мар’яни Савки
Виявляється, поети вміють готувати не лише поетичні страви для душі, а й смакоти, які підживлять тіло і дух. Як-от, наприклад, ситна, запашна, зварена на копчених реберцях помідорова зупка від поетки і видавчині Мар’яни Савки, яку вона приготувала сьогодні під пильним оком фотокамер та в оточенні численних свідків.
 
Цей кулінарний майстер-клас відбувся в рамках проекту «ФЕСТ!а» - «Галицька кухня» Юрка Винничука. Близько чотирьох десятків знаних галицьких господарів і господинь, серед яких Тарас Прохасько, піккардійці – Андрій Капраль та Ярослав Нудик, Влодко Кауфман, діляться своїми фірмовими рецептами – готують на публіку, а фотографи-профі фіксують кожен етап цього готування, щоб згодом його можна було відтворити у книжці.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage