Помідорова зупка від Мар’яни Савки
Виявляється, поети вміють готувати не лише поетичні страви для душі, а й смакоти, які підживлять тіло і дух. Як-от, наприклад, ситна, запашна, зварена на копчених реберцях помідорова зупка від поетки і видавчині Мар’яни Савки, яку вона приготувала сьогодні під пильним оком фотокамер та в оточенні численних свідків.
Цей кулінарний майстер-клас відбувся в рамках проекту «ФЕСТ!а» - «Галицька кухня» Юрка Винничука. Близько чотирьох десятків знаних галицьких господарів і господинь, серед яких Тарас Прохасько, піккардійці – Андрій Капраль та Ярослав Нудик, Влодко Кауфман, діляться своїми фірмовими рецептами – готують на публіку, а фотографи-профі фіксують кожен етап цього готування, щоб згодом його можна було відтворити у книжці.
Коментарі
Щоб залишити коментар, необхідно