Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Фото з фейсбук-сторінки Книжкового Арсеналу

З 8 по 11 квітня триває Болонський ярмарок дитячої книги 2024, у межах якого створили колекцію з 54 українських візуальних видань для дорослої авдиторії Talking Pictures. З них міжнародне журі обрало переможця, яким стало видання Telegraf (Телеграф), дизайн якого створили Projector Institute. А також оголосили видання, які отримали спеціальні відзнаки, і серед них — поетична збірка української поетки Юлії Мусаковської «Бог свободи», що вийшла друком у «Видавництві Старого Лева» з оформленням від Анастасії Старко. Щиро вітаємо та раді бачити одне з наших видань на спеціальному стенді Болонського ярмарку дитячої книги 2024!

Також спецвідзнаки отримали: «NIKIFOR / НИКИФОР» Мирослави Мудрак від Видавництва «РОДОВІД» (РОДОВІД) та Українського Музею у Нью-Йорку (2023) та «Hometown» Руслани Ключко, самвидав (2023). Окремо ознайомитися з усіма виданнями можна буде під час цьогорічного ХІІ Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал».

Ініціатива Talking Pictures-2024 організована Bolognabookplus у співпраці з Книжковим Арсеналом. 

   

Про книгу «Бог свободи»:

В усі часи були і будуть ті, хто вірять у божественну природу свободи, готові платити за неї своїм спокоєм, і навіть життям. У новій книжці Юлії Мусаковської — історії становлення, боротьби і трансформації, коли повсякденне стає силою, а сила перетворюється на вразливість. Хиже лисеня в нагрудній кишені — одна з ключових метафор цієї поезії.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage