Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У книгарнях Франції та на всіх французьких аудіоплатформах відтепер є поетична збірка «Абрикоси Донбасу» Любові Якимчук французькою мовою! 

Цю аудіокнигу під назвою «Les Abricots du Donbas» переклали французькою Ірина Дмитричин та Агата Бонін, а озвучила французька акторка, співачка й модель, велика подруга України Катрін Деньов. Також у цій аудіокнижці звучить голос і самої Любові Якимчук — вона озвучила назви поезій та начитала кілька віршів українською мовою.

Любов Якимчук на своїй фейсбук-сторінці зазначає«Це чудове видавництво, яке в 70-х роках заснувала феміністка Антуанет Фукке. Їхня колекція аудіокнижок існує ще з 1980-го року, та, як мені казали, це перше видавництво, яке почало збирати відомі голоси». Також авторка додає, що видавництво «Les éditions des femmes» вже два роки щосуботи виходить на марші в підтримку України, а також регулярно передає кошти на українську армію. На сайті видавництва можна прослухати уривок з поетичної збірки «Абрикоси Донбасу» французькою мовою, посилання тут.

Вітаємо Любов Якимчук та радіємо цій важливій новині!

 

Нагадуємо, що у 2023 році збірка «Абрикоси Донбасу» вийшла французькою мовою у видавництві «Les éditions des femmes».

 

Про книгу «Абрикоси Донбасу»:

Це книга віршів, які захопили чисельних читачів по всьому світу. Ці вірші не лише проникають у душу, а й продирають нутро.

Вони залишають наскрізні отвори у свідомості, крізь які прозирає та реальність, від якої хочеться затулитися долонями. Завдяки перекладам та виконанню на церемонії «Grammy» вони стали частиною світового контексту. «Абрикоси Донбасу» смакують водночас солодко й гірко, як любов і гнів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage