Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Поетична мандрівка з Лесем Белеєм
Лесь Белей вирушає у літературну мандрівку містами України з презентаціями своєї нової поетичної збірки «Книга про ліс», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». На зустрічах автор розповідатиме, що ховає у собі ліс і залісся, про «шкідливі звички» та «голі обіди», а ще про зовсім нове і наболіле -  тихе плавлення «солдатиків з живого олова» й написання «кримських меджума» ХХІ ст. 
 
«Ліс - це центральний символ і алегорія цієї книги, - каже Лесь. - Ми живемо у лісі, тільки в кожного свої дерева, трави та стежки. Що тут приховувати, самі ми - теж лісові тварини зі своїми ланцюгами живлення. Ця книга не є підручником з виживання, це радше приватний природничо-поетичний атлас, нотатки мешканця лісу про ліс». 
 
«Книга про ліс» - два дуже різних між собою, за звучанням і тематично, корпусів текстів. Недарма ж і сама книга розділена на дві частини: In Silva та Ex Silva. Перша - це мандри історіями Лісу, його стежками і звуками, символами і рефлексіями, ним породженими. Друга - це вихід за межі Лісу, у Місто, яке теж наповнене своїми символами та історіями, подекуди динамічнішими, ближчими і впізнаванішими, але так само відкритими до різних прочитань та інтерпретацій. 
 
Розклад зустрічей з автором:
 
Вівторок, 9 лютого - Київ, кнайп-клуб «Купідон» (вул. Пушкінська,1), 19:00. Модератор - Вано Крюґер;
 
П'ятниця, 12 лютого - Запоріжжя, кафе «Укроп» (вул. Жуковского, 59), 19:00. Модератор - Валентин Терлецький;
 
Четвер, 25 лютого - Ужгород, снек-бар «Під Замком» (вул. Ольбрахта, 3), 19:00. Модератор  - Іванка Когутич;
 
П’ятниця, 26 лютого - Львів, арт-кав'ярня «Під Клепсидрою» («Дзига», 1 поверх, вул. Вірменська, 35), 19:00. Модератор - Остап Сливинський;
 
Субота, 27 лютого - Тернопіль, Bunkermuz (бульвар Шевченка, 1), 19:00. Модератор - Юрій Матевощук.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage