Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Побачила світ нова книга Генрі Марша
Учора, 4 травня, у Британії відбулась прем’єра нової книги відомого нейрохірурга Генрі Марша – «Admissions. A Life in Brain Surgery». Українською книга вийде восени в перекладі Катерини Міхаліциної у «Видавництві Старого Лева».
 
Генрі Марш присвятив своє життя надскладним операціям на мозку. Попри безліч натхненних злетів та розгромних падінь його любов до роботи ніколи не згасала. Після того, як він залишив постійну практику у британській Національній службі охорони здоров’я, а також завдяки продовженню праці у Непалі та в Україні, пан Марш вирішив набагато глибше замислитися над тим, чого його навчили ті сорок років роботи з людським мозком.
 
  
Від зустрічей з пацієнтами у своїй лондонській лікарні до більш складних умов роботи закордоном – пан Марш відчув увесь тягар відповідальності, яка приходить разом із намаганнями пом’якшити людські страждання. Він розкрив перед читачем спогади про свої перші дні як студента медика, про досвід, який сформував його як молодого хірурга. А також дослідив труднощі професії, яка має справу швидше з імовірністю, ніж з безперечними фактами, і де за непереборне бажання продовжити життя страшну ціну може заплатити як сам пацієнт, так і люди, які його люблять. 
 
У цій жорсткій, провокаційній та глибоко особистій автобіографії автор бестселера «Історії про життя, смерть та нейрохірургію», наближаючись до завершення своєї професійної кар’єри, віднаходить нову мету життя, а також нове розуміння того, що ж насправді є важливим для кожного з нас у кінці. 
 
Нагадаємо, книга-бестселер Генрі Марша «Історії про життя, смерть і нейрохірургію» побачила світ українською у 2015 році в перекладі Андрія Мизака у «Видавництві Старого Лева». 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage