Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Фентезі-роман «Нескінченна історія» Міхаеля Енде, що має однойменну екранізацію 1984 року від режисера Вольфганга Петерсена, знову буде екранізований!

Цього разу над адаптацією історії працюватимуть кінокомпанія See-Saw разом з компанією Michael Ende Productions, що володіє правами на роман. У проєкті візьмуть участь Ієн Каннінг та Еміль Шерман від See-Saw, а також Роман Хоке та Ральф Гассманн з Michael Ende Productions. Вони планують створити цілу серію фільмів за мотивами книги!

Дуже чекаємо подальших новин та ще більше інформації про нову екранізацію!

   

Роман «Нескінченна історія» розповідає про хлопчика Бастіяна, до якого потрапляє книжка «Нескінченна історія». З неї він довідується про чарівну країну Фантазію, про дивовижних жителів цієї країни та про смертельну небезпеку, яка загрожує існуванню Фантазії. Гортаючи сторінки книги, Бастіян довідується, що врятувати Фантазію може лише той, хто придумає нове ім’я володарці країни – Дитинній царівні, а зробити це може той, кого має знайти житель країни Фантазії, хлопчик Атрейо. Але це тільки початок цієї казкової історії. Попереду багато таємниць та випробувань...

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage